KIRIKKALE
21°
03:9

Öğleye kalan Süre

Türkeş için Mevlid-i Şerif okutuldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından, MHP’nin kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 24. senesinde ve yakın zamanda vefat etmiş ülkücü camianın tanınmış isimlerinden Cemil Arslan ve tüm dava arkadaşları iç


“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”
Azapoğlu Cami’nde okutulan Mevlid-i Şerif’e MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, Türkav Kırıkkale Şube Başkanı Kadir Galip Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Mevlid-i Şerif’in okutulmasının ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Erdal Baloğlu: “Aziz Türk milletinin kutlu evlatlarından biri olan, kalbi durduğu son ana kadar vatan sevgisiyle çarpan, Türk insanının son Başbuğ’u Alparslan Türkeş’in ebedi aleme göçmesinin üzerinden 24 yıl geçti. Türk dünyasının bilge lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i Hakk’a yürüyüşünün 24. senesinde rahmet ve minnetle anıyorum. Türk dünyası denince her Türk’ün aklına, fikriyatı ve mücadelesi ile bugün daha iyi anlaşılmakta olan Başbuğu Alparslan Türkeş gelmektedir. Başbuğumuz ömrünün yarısından fazlasını Türk Milliyetçiliği hareketine adamıştır” dedi.

“HAYATINI TÜRKİYE’NİN KUTLU GELECEĞİNİ İNŞA ETMEYE HARCADI”
Sözlerine devam eden Baloğlu, “Son nefesine kadar milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. Tüm hayatını, mensubu olmaktan gurur duyduğu milletini yüceltme, Allah kelamını yayma ve Türkiye’nin kutlu geleceğini inşa etmek için harcamıştır. Bu yolda kalıcı temeller atmak için vatanımızın teminatı olarak gördüğü genç bozkurtların genç ülkücülerin yetişmesine adayan Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiye’nin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, yakın zamanda ebediyete intikal etmiş değerli büyüğümüz Cemil Arslan’ı ve daha önce vefat etmiş tüm dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39096

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171