KIRIKKALE
22°
00:57

Akşam'a Kalan Süre

TÜGVA, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Temsilciliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor.


“BU TÜR FAALİYETLER BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Temsilciliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 71 aileye hediye kartı gönderdi. Ramazan ayının, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplum hayatında yoğunluk kazandığı, ibadet hayatımızın zenginleştiği bir ay olduğunu söyleyen İl Temsilcisi Çağrı Parlak, “Biz de bu süreçte koronavirüs salgını nedeniyle işinden ayrılan ve ihtiyaç sahibi olan aileler için bir şeyler yapmak istedik. Vakıf olarak süreç içerisinde yardımlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerimize desteklerimiz yıl boyu periyodik olarak devam ediyor. Ancak, Ramazan ayında yapılan yardımın ayrı bir önemi ve bereketi var. Ramazan’ın bereketini ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşma düşüncesi ile üyelerimizin desteği ile hazırlanan Ramazan hediye kartlarımızı 71 ihtiyaç sahibi ailemize, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Tüfekçi, ile birlikte ulaştıracağız. Bereketin paylaşıldığı ve paylaşmanın bereketlendiği Ramazanda bu tür faaliyetler bizleri mutlu ediyor. Destek veren ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58327

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171