KIRIKKALE
26°

Taklacı Güvercin Festivali’nin kazananları belli oldu

Kırıkkale Yahşihan 2020-2021 İç Anadolu Taklacı Güvercin Festivali, koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlendi. Festivalin kazananları belli olurken, ilk 3’e giren yarışmacılar ödüllerini aldı.


KAZANANLARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
2020-2021 İç Anadolu Taklacı Güvercin Festivali, Yahşihan’da düzenlendi. Önder Köker, Mehmet Gargi, Kenan Küpeli ve Recep Ayten hakemliğinde düzenlenen turnuvada, kazanan güvercinlerin sahiplerine ödülleri takdim edildi. Ömer Uzunömer isimli güvercin sahibi yarışmanın kazananı olurken, İlhan Kozan Beytullah Çelik 2’nci, Muharrem Ağzıkara 3’üncü oldu. 

“SEVİNÇ VE GURUR İÇERİSİNDEYİZ”
Festivalin ardından yapılan açıklamada, “Kırıkkale Yahşihan 2020-2021 İç Anadolu Taklacı Güvercin Festivali’ni kazasız belasız, alanımızın akı ile bitirmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Festival boyunca desteklerini esirgemeyen başta Yahşihan Belediye Başkanı Sayın Osman Türkyılmaz, Başkan Yardımcıları Sayın Hakan Şansal Ve Sayın Ahmet Cemil Şerbetçioğlu’na, kupa afiş ve plaketleri hazırlayan tabelacı Arda Akkoç’a, tasarım baskı işlerimizi hazırlayan Yahşi Medya Ajans Başkanı ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’ye, hakem heyetine, bölge temsilcilerine ve bu hobiye gönül vermiş siz birbirinden değerli gönül dostlarımıza teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki güzel bir tören eşliğinde dostlarımız ile bir arada bulunup, ödülleri taktım edelim. Malûm pandemiden dolayı toplu törenlere izin verilmiyor. Bizde bugün dereceye giren arkadaşları mekanlarında ziyaret ederek kupa ve ödüllerini taktim ettik. Kendilerini tebrik eder başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77832

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171