KIRIKKALE
27°
04:59

İmsak'a Kalan Süre

‘Neden kapımı çalıyorsun’ dedi; kargocuyu darp etti

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bir kargo firmasında çalışan Adem Erciyas, kargo teslim etmek için gittiği evde, kapıyı açan adamın ‘Sen kimsin ki bu saatte kapımı çalıyorsun’ diyerek, kendisini darp ettiğini iddia etti.


DARP RAPORU ALDI
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine, özel bir kargo şirketinde çalışan Adem Erciyas, kargosunu götürdüğü bir müşterinin kendisini darp ettiğini iddia etti. Olayın Pazar günü sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldiğini belirten Erciyas, doktordan darp raporu aldığını ve olayı mahkemeye taşıyacağını söyledi. 

“SENİ BURADA ÖLDÜRÜRÜM”
Olay anında neler yaşandığını anlatan Erciyas, “Dairenin kapısını elimle vurdum. Kapıyı açan ve ismini olay yerinde M.S. olarak öğrendiğim erkek şahıs bana “Sen kimsin ki bu saatte kapımı çalıyorsun, seni burada öldürürüm” dedi. “Ben de ona kargocu olduğumu ve kargolarını getirdiğimi söyledim. Ayrıca saat de sabah 10.30 idi. Yani rahatsız olmasını gerektirecek kadar erken bir saat de değildi.” ifadelerini kullandı.

“SIRTIMA, YÜZÜME YUMRUK ATTI”
Sırtına ve yüzüne yumruklar atıldığını dile getiren Erciyas; “Şahıs üzerime yürüdü, apartmanın içerisinde beni darp etti. Benim sırtıma ve yüzüme yumruk ve kafa atmaya başladı. Benim yüzümden kan gelince hemen can havliyle kendimi asansöre attım. Asansöre binip aşağı bina girişine indim. Şahıs benim arkamdan tekrar geldi ve benim belime, kalça kısmıma tekme attı. Aynı sitede başka blokta benim başka bir iş arkadaşım vardı o yanıma geldi benim yüzümü kanlar içinde gördü hemen olay yerinde polisi ve ambulansı aradı. Hastaneye giderek tedavi oldum. Darp raporum mevcuttur. Doktorlar kaşımda kalıcı iz olabileceğini söyledi” dedi. 
 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39915

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171