KIRIKKALE
21°
00:51

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale için ‘Ramazan Ayı’ tedbirleri yolda!

Koronavirüs vakalarının arttığı 23 ilde, Ramazan Ayı’nda yeni tedbirlerin getirebileceği söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Ramazan kısıtlamalarıyla birlikte kafelerin tekrar kapatılabileceği, uzaktan eğitime geçiş yapılabileceği ve sokağa çıkma kısıt


NİSAN AYININ İLK HAFTASI BELLİ OLACAK
Haftalık koronavirüs vakaları haritasında yüksek riskli ve çok yüksek riskli iller kategorisinde bulunan 23 ile Ramazan Ayı’nda yeni tedbirler getirilebileceği gündeme geldi. Sarı ve kırmızı kategoride bulunan İstanbul, Kırklareli, Ankara, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kırıkkale, Karaman, Mersin, Niğde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan, Eskişehir ve Kocaeli'nin; Nisan ayının ilk haftasında açıklanacak olan haftalık vaka haritasında çok yüksek riskli iller kategorisinde yer alması durumunda, bu kentlerde kısıtlamaların tekrar getirilebilecek.

KAFELER KAPANABİLİR
Yüksek riskli ve çok yüksek riskli 23 ilden biri olan Kırıkkale’de de vaka artışı gözlemlenirse yeni kısıtlamalar gündeme gelecek. Kırıkkale vaka artışı yaşanması durumunda, Ramazan Ayı içerisinde restoran, kafe, çay bahçeleri ve kıraathanelerin bayrama kadar yeniden paket servise geçilecek. Ayrıca ortaokul 5, 6, 7 ve lise hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflarda ise yüz yüze yapılan eğitimler tekrar uzaktan yapılacak ve cumartesi günleri sokağa çıkma kısıtlaması geri dönecek.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36852

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171