KIRIKKALE
28°
03:41

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’den cumhurbaşkanı adayı çıkıyor

TRT eski muhabiri Abdurrahman Keskin, 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde, bağımsız cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. Keskin, “Türkiye, partili cumhurbaşkanına teslim edilmeyecek kadar önemli ve kutsal bir ülkedir” dedi.


“GELECEĞİN UMUDU OLARAK YOLA ÇIKIYORUZ”
TRT eski muhabiri, Kırıkkaleli Abdurrahman Keskin, bir sonraki genel seçimlerde, bağımsız cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. ‘Kaliteli, onurlu, şerefli yaşamak için’ sloganıyla yola çıkan Keskin, “Biz geçmişin tümü, geleceğin umudu olarak yola çıkıyoruz” dedi.

“KESKİN’DEN, KIRMIZI KARTLI BAĞIMSIZ VATANDAŞ HAREKETİ”
Cumhurbaşkanı adayı Keskin, ‘Kırmızı Kartlı Bağımsız Vatandaş Hareketi’ adlı bir de kampanya başlattı. Keskin, ‘Korkma, kırmızı kartını göster’ sloganı ile vatandaşları cesaretli olmaya davet etti. 

“TÜRK MİLLETİ, SİNSİ BİR İŞGAL VE KUŞATMA ALTINDA”
Abdurrahman Keskin ayrıca bir basın açıklamasında bulundu. Açıklamasında Türkiye’nin sorunlarından ve kendi vaatlerinden bahseden Keskin şu ifadelere yer verdi; “Türkiye ve Türk milletine, 21. yüzyılda, sinsi bir işgal ve kuşatma ile esaret yaşatılmaktadır. Birey, aile ve toplumumuz özgürlüğünü, mutluluğunu ve huzurunu kaybetmiştir. Vatandaşlarımız, insanca yaşamanın erdem ve değerlerinden uzak, sevgi ve barıştan yoksun, maddi değerleri kazanmanın dışında düşünce Ve hedefi olmayan modern köle yapılmıştır. Aklını, ruhunu ve bedenini özgürce kullanamayan mutsuz insanların ülkesi haline gelmemizin nedeni ise çok partili yaşamla başlayarak her alanda uygulanan bilinçli iç ve dış politikalardır. Devletimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sonrası uygulanan tüm politikalar sonucu bugünkü duruma gelinmiştir. Bu durumun sorumlusu ise kesinlikle halkımız değildir. Asıl sorumlu olan, devletin yönetme gücünü ele geçiren politikacılar ile onlara destek veren bir kısım ahlaksız bürokratlarıdır. Demokratik hayatımızın toplam kalitesi, insanımızın mutlu ve huzurlu yaşantısının yanında Türkiye’nin her alandaki çağdaş ve gelişmişlik seviyesiyle ölçülür.” 

“PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ TARİHİ BİR YANLIŞTIR”
“Bugünkü ekonomik ve sosyal göstergeler ile insani gelişmişlik seviyemiz, ülkemize ve milletimize asla yakışmıyor. Eğitimli, donanımlı, ehliyetli, liyakatli ve cesaretli yeni nesil Türk gençliği olarak artık bu duruma seyirci kalamıyoruz. Türkiye’nin tek çıkış yolu; toparlayan, birleştiren, bütünleştiren, sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşlik temelli partiler üstü bağımsız bir toplumsal sözleşmedir. Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tarihi bir yanlıştır. ‘Devlet Baba’ kavramı derin bir yara almıştır. Türk milletinin devleti ile arasına, yasal yollarla alışkanlıklar oluşturularak partizanlık hastalığı sokulmuştur.” 

“KUVAYI MİLLİYE RUHU, TÜRKİYE’NİN TEMEL İHTİYACIDIR”
“Devlet; toplumsal denge ve denetimi sağlamanın yanında adaletin de kesin garantisidir. Cumhuriyetimizin kurucu değerleri ile ilk meclisimizin ruhuna acilen dönmeliyiz. Türkiye’yi dünya liginde etkin ve saygın bir konuma çıkarabilmek için tam bağımsızlık ilkesi il Türk milletinin öz değerlerine yeniden dönmek acil zorunluluktur. Çanakkale ve Kuvayı Milliye ruhu bugün Türkiye’nin temel ihtiyacıdır. Bunu sağlamanın ise tam zamanıdır. Türkiye, partili bir cumhurbaşkanına teslim edilmeyecek kadar önemli ve kutsal bir ülkedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları da kaliteli, onurlu ve şerefli yaşamayı hak eden insanlardır.”

“KİMLİKLE, EHLİYET, LİYAKAT VE CESARETLE KARŞINIZDAYIZ” 
“Hakkın ve halkımızın izni ve yardıma güvenerek ‘durumdan vazife çıkararak’ Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti için artık görevdeyiz. Biz, geçmişin tümü, geleceğin umudu olarak yola çıkıyoruz. Anadolu bozkırının çilekeş, mağdur ve masum insanıyız. Türkiye’yi ve dünyayı tüm yönleriyle okuyabilen bir kimlikle, ehliyet, liyakat ve cesaretle karşınızdayız. Asil vatandaşlarımızın sağduyusuna, üstün değerlerle yüklü zekasına ve tarihi şanlı birikimimize güveniyoruz. Asla bölünmeyeceğiz. Toplumsal fay hatlarımızı yeniden inşa edeceğiz. Kaybettirilen öz değerlerimizi yeniden filizlendireceğiz. Kaliteli mükemmel insanı canlandırıp, geniş ailemizi yeniden toparlayacağız.”

“ASLA KARAMSAR VE UMUTSUZ DEĞİLİZ”
“Bu yeni başlangıç; birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, sevgiyle, aşkla, muhabbetle mayalayıp, çok çalışıp üreterek keyifle isteğimizin milletimize ilanıdır. Komşularımızdan başlayarak dünyanın tüm ülkeleriyle de sorunsuz ve uyumlu diplomasiyle yeni süreç başlatılacaktır. Türkiye, tüm bunları sağlayabilecek bilgi, birikim ve donanımda göreve hazır olan yeni bir nesle sahiptir. Yeni nesil olarak bunu birlikte başaracağız. Asla karamsar ve umutsuz değiliz. Önemli olan özgüven ve inanmaktır. Özgürlüğümüzü ve umudumuzu yeniden canlandırarak, kaliteli, onurlu ve şerefli yaşamak için yola çıkıyoruz. Rabbimizin izni ve yardımı ile milletimizin engin sağduyusu tek güvencemizdir.”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92664

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171