KIRIKKALE
21°
01:27

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de dezenfekte tüneli yeniden açıldı

Kırıkkale Belediyesi artan korona virüs vakalarının önüne geçmek amacıyla ‘Araç Dezenfeksiyon Tünelini’ yeniden hayata geçirdi.


Kırıkkale Belediyesi artan korona virüs vakalarının önüne geçmek amacıyla ‘Araç Dezenfeksiyon Tünelini’ yeniden hayata geçirdi.
Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde artış gösteren korona virüse karşı başlattığı temizlik ve ilaçlama çalışmalarına devam ederken bir taraftan da araçları ücretsiz şekilde dezenfekte ediyor. Veterinerlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde kurulu bulunan Araç Dezenfekte Tüneli, tekrar faaliyete geçirildi. Tünel otomatik sensörler aracılığı ile devreye girerken içerisine giren araçları özel solüsyon buharı ile dezenfekte ediliyor. Solüsyon buharının insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmuyor.
Kırıkkale’nin yüksek riskli iller arasında yer aldığını ve tedbirlere tüm vatandaşların uyması gerektiğini hatırlatan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kent genelinde temizliğe titizlikle önem verdiklerini belirtti. Başkan Saygılı, “Halkımızın korona virüsten en az şekilde etkilenmesi için büyük mücadele etmekteyiz. Halkımızın sağlığı için biz üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Tedbirlere uyarak şehrimizi turuncu olan riskli yüksek riskli seviyesinden mavi renkli iller seviyesine indiririz" dedi.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82244

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171