KIRIKKALE
22°
02:55

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de aranan 3 hükümlü cezaevine gönderildi

Kırıkkale’de çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.



İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu neticede düzenlenen çalışmalarda 1 adet yağma ve 11 adet uyuşturucu olmak üzere toplamda 18 çeşitli suçtan kaydı bulunan ve yağma suçundan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.Ü., 7 ayrı hırsızlık olmak üzere toplamda 22 suçtan asayiş kaydı bulunan ve basit yaralama suçundan 3 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.C.Ö. ile 5 ayrı hırsızlık olmak üzere toplamda 12 suç kaydı bulunan ve başkalarına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.Z. isimli şahıslar, ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında işlemleri tamamlanan 3 hükümlü cezaevine teslim edildi.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13782

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171