KIRIKKALE
28°
00:11

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi’nden ‘Telafide Ben De Varım’ programı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Telafide Ben De Varım’ etkinliğine Kırıkkale’den de destek geldi. Kırıkkale Belediyesi tarafından gençlik merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, ilkokul öğrencileri katıldı. Etkinlikte Anadolu Masalları ile bu


ÇOCUKLAR KENDİ KAHRAMANLARINI ÇİZDİ
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, pandemi nedeniyle okullarından uzak kalan öğrenciler için Telafide Ben De Varım isimli bir etkinlik başlattı. Bakanlık tarafından başlatılan etkinliğe Kırıkkale Belediyesi’nden de destek geldi. Kırıkkale Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Hasan Ali Yücel İlkokulu’ndan bir grup öğrenci katıldı. Türk kültürünü öğrenmek amacıyla Anadolu Masalları dinletilen öğrencileri daha sonra kendi masal kahramanlarını çizerek, hayali kahramanlarını arkadaşlarına anlattı. 

“ÇOCUKLARIMIZ OKULLARINI ÇOK ÖZLEDİ”
Çocuklara çeşitli ikramların yapıldığı etkinliğe katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı; “Çocuklarımız salgın döneminde uzak kaldıkları okullarını çok özledi. Bu özlemlerini gidermek ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamak için Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un başlattığı ‘Telafide Ben De Varım’ etkinliklerine Kırıkkale Gençlik Merkezi’mizde destek vermekten mutluluk duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40383

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171