KIRIKKALE
27°

Kırıkkale Belediyesi, mahalle mahalle çalışıyor

Kırıkkale Belediyesi tarafından program dahilinde Kırıkkale’nin muhtelif noktalarında yapılan parke taşı, asfalt ve su hattı yenileme çalışmaları devam ediyor.


ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Kırıkkale’nin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalar kapsamında; Çalılıöz Mahallesi kaldırım çalışması, Nokta kavşağı dolgu çalışması ve Tepebaşı Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı yama çalışması tamamlandı.

SU HATTI YAPIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI
Ayrıca belediye ekipleri tarafından, Aşağı Mahmutlar Mahallesi’nde 1200 metre su hattı çekimi çalışması, Etiler Mahallesi’nde 1200 metre hat yenileme çalışması ve Osmangazi Mahallesi Şirinler Caddesi su hattı yenileme çalışması gerçekleştirildi.

“HER SOKAĞIMIZDA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”
Belirlenen program kapsamında mahallelerin ihtiyaçlarına göre çalışmaların 24 saat devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Belediye olarak tüm mahallelerimizde ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Her mahallemiz her sokağımızda ihtiyaca göre çalışmalar yapıyoruz. Tüm ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın rahatlığı için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kulandı. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve çalışma ekibine teşekkür etti.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14527

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171