KIRIKKALE
25°
03:12

Öğleye kalan Süre

Kalbinden bıçaklanan 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kırıkkale’de köpek gezdirirken kalbinden bıçaklanan 26 yaşındaki genç hastanede hayatını kaybetti.


Olay, dün gece saatlerinde Kırıkkale Sanayi Mahallesi’ndeki bir okulun önünde meydana geldi. İddiaya göre, köpek gezdirme esnasında birbirleriyle küfürleşen M.Ç. (29) ile Yunus Emre Pamuk (26) arasında kavga çıktı. Kavga sonrası ayrılan Yunus Emre Aygün, arkadaşları E.A. (26) ve C.A. (22) ile birlikte bir süre sonra M.Ç.’nin evinin önüne tekrar geldi. Burada büyüyen kavgada M.Ç., evinden getirdiği bıçak ile Yunus Emre Pamuk’u kalbinden E.A’yı ise sol kolundan bıçakladı. Arkadaşları tarafından hastaneye götürülen Yunus Emre Pamuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A.’nın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Cinayetin şüphelisi M.Ç. ve kavgaya karışan E.A. ile C.A. isimli şahıslar, gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülen 3 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28673

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171