KIRIKKALE
25°
05:35

İmsak'a Kalan Süre

Kaçak avcıların baraja bıraktığı misina ağı imha edildi

Kırıkkale’de, Kapulukaya Barajına kaçak avcılar tarafından bırakılan 150 metrelik misina ağını toplanıp imha edilirken balıklar da tekrar suya bırakıldı.



Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri tarafından kaçak av yapanlara yönelik denetimler sürüyor. Kapulukaya Barajında tekneyle denetime çıkan ekipler, 150 metrelik misina ağını toplayıp, imhasını gerçekleştirdi. Ağa takılan balıklar da tekrardan suya salıverildi.
Denetimlerin 7 gün 24 saat boyunca devam ettiğini belirten İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, "Kontrol çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor. Amacımız kaçak avcılığın önüne geçerek gelecek nesillerimize su ürünleri mirasımızı aktarabilmek. Bu hepimizin sorumluk üstlenmesi, duyarlı davranması gereken bir konu. Tüm vatandaşlarımızı avlanma yasaklarına uymaya ve uymayanları görmeleri halinde bildirim de bulunarak ekiplerimize destek olmaya davet ediyorum" dedi.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50893

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171