KIRIKKALE
22°
03:5

İkindi'ye Kalan Süre

İYİ Partili Duman “Sayglı'ya kefilim” dedi

Kırıkkale Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündem dışı söz alan İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Duman, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın dürüst ve şeffaf bir belediye ba


SAYGILI DÜRÜST VE ŞEFFAF
Kırıkkale Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının 1. bileşimi Belediye Meclis Toplantı Salonunda meclis üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantı sırasında gündem dışı söz hakkı alan İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Duman MKE'den belediyeye geçen arsalar hakkında soru sordu. Sorunun ardından Meclis Başkan Vekili Çakır Yıldırım, arsa üzerinde yapılacak çalışma hakkında açıklama yaptı. Açıklamanın ardından İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Duman "Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, dürüst ve şeffaf bir belediye başkanı. Mehmet Saygılı'yı çok eskiden tanırım çocukluğundan tanırım ben kendisine kefilim" diye konuştu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79732

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171