KIRIKKALE
24°
01:44

İmsak'a Kalan Süre

Engelliler için yapılan asansöre çirkin saldırı!

Kırıkkale'nin Bahçelievler Mahallesinde engelliler ve yaşlılar için yapılan asansöre, kimliği belirsiz kişiler tarafıdan zarar verildi. Bu anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Kırıkkale Belediyesi, kişiler hakkında suç duyurusunda bulun


ÜZERİNE ÇIKIP ZIPLADILAR
Bahçelievler Mahallesine engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımı için Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan asansöre, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. Şahısların asansörün yanına gelerek cihazda bulunan sensörlü kolları çekip bıraktıkları ve üzerine çıkarak zıpladıkları anların görüntüleri ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

"ONLAR ZARAR VERDİKÇE BİZ YENİDEN YAPACAĞIZ"
Bu anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Kırıkkale Belediyesi yayınladıkları görüntülerin altına, "Bahçelievler Mahallesinde engelliler ve yaşlılarımız için yaptırdığımız alt geçitte bulunan asansörümüze sürekli zarar vererek kullanamaz hale getiren kişileri kınıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın gelerek aktif hale getirdikleri asansörü kendini bilmez birkaç kişi sensörlü kollarını çekip bırakmak ve üzerine çıkarak zıplamak suretiyle zarar vermekteler. Onlar zarar verdikçe biz yeniden yaparak bu asansörü hizmete alıyoruz. Zarar veren kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağız, lütfen sizlerde asansöre zarar veren kişileri gördüğünüz zaman kolluk görevlilerine bildirim yapınız." notunu düştü. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92539

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171