KIRIKKALE
32°

Çocuklar, ‘Hayalim Olur Musun?’ projesi ile hayallerine kavuşuyor

Kırıkkale Yardımeli Derneği, ‘Haylim Olur Musun?’ adlı bir sosyal proje başlattı. Yetim çocuklara hayallerini soran Yardımeli Derneği, daha sonra çocukların isteklerini yerine getirdi.


HAYALLERİ YERİNE GETİRİYOR
Kırıkkale Yardımeli Derneği, yetim çocuklar için ‘Hayalim Olur Musun?’ adlı bir sosyal proje başlattı. Çocuklara üzerinde “Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var mı? Varsa lütfen yazınız” ifadelerinin yer aldığı kağıtlar veren ve çocuklardan hayallerini yazmalarını isteyen Yardımeli Derneği, bağışçılardan aldığı destek ile çocukların hayallerini yerine getirdi. 

“BABAM OLMADIĞI İÇİN MEYVE ALAMIYORUZ”
Yardımeli Derneği, yapılan yardımları ise sosyal farkındalık adına sosyal medya hesabında paylaştı. Yetim çocukların hayallerinin yer aldığı görseller ise görenleri hüzünlendirdi. Yardımeli Derneği, yetim bir çocuktan gelen; “Bizim babamız olmadığı için meyve alamıyoruz. Annemin alacak parası yok. Karpuz, kiraz, elma ve muzu çok seviyorum.” mesajı üzerine hemen harekete geçti. Aileye meyve ve erzak yardımında bulunan Yardımeli Derneği, çocuğa da hayalindeki bisikleti aldı. Yapılan açıklamada, “Bağışçılarımızın destekleriyle, ulaşabildiğimiz bütün yetim çocukların, masum ve temiz hayallerini imkanlar dahilinde yerine getiriyoruz. Hayalleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90439

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171