KIRIKKALE
32°
01:59

Akşam'a Kalan Süre

Akdoğan’dan Tıp Fakültesi’ne Berat Kandili ziyareti

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Berat Kandili vesilesiyle Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesine ziyaret gerçekleştirdi.


“BERAT KANDİLİ VESİLESİYLE SALGININ BİR AN ÖNCE BİTMESİNİ DİLİYORUM” 
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar, Tahir Öztürk ve iş yeri temsilcilerinden Aydın Demir ile birlikte Berat Kandili kutlamaları için Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi karşılanan ziyaretlerde Başkan Akdoğan görevi başında bulunan sağlık çalışanları ile sohbet ederek güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sağlık çalışanlarının taleplerini dinleyen Akdoğan personellerin kandilini tek tek kutlayarak kandil simidi ikram etti. Ziyaretini sonlandıran Başkan Akdoğan “Bizler sahada görev yapan sağlık çalışanları arkadaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel gecenin hürmetine sağlık çalışanlarımızın yükünü fazlasıyla hissettiği koronavirüs salgınının bir an önce bitmesini Rabbimizden diliyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92060

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171