KIRIKKALE
21°
00:1

İkindi'ye Kalan Süre

Akdoğan'dan sağlık personeline ziyaret

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri sahada büyük bir özveri ile görevlerinin başında olan Acil Sağlık Hizmetleri personelini ziyaret ettiler.


KIRIKKALE(İHA)-SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ziyaretinde, koronavirüs pandemisinde ağır mesai koşulları altında çalışan sağlık personelinin çalışma şartları, iş yükü ve pandemi koşulları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sahada görev yapan personelin karşılaştığı sorunları ve taleplerini dinlendi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaretler sırasında konuşma yapan Akdoğan; “Tüm dünyanın sene başından, ülkemizin ise mart ayında beri uğraştığı bu pandemi döneminde, tüm olağan üstü şartlara rağmen büyük bir özveri ve gönülden yapılan çalışmalar bir meslekten ziyade meslek aşkı ile nitelendirilmelidir. Sağlık çalışanlarımız branş ayırmaksızın top yekûn bir mücadele içindedir. Yapmış oldukları bu mücadeleden dolayı; ulaştığımız ulaşamadığımız tüm sağlık çalışanlarımıza öncelikle konfederasyonum, sendikam şahsım ve yönetim kurulum adına ve dahi Kırıkkale’miz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55362

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171