KIRIKKALE
22°
02:59

İkindi'ye Kalan Süre

Akdoğan’dan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

Sağlık- Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı. Sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret eden Akdoğan, çiçek takdim ederek bayramlarını kutladı


SAĞLIK ÇALIŞANLARINI TEK TEK ZİYARET ETTİ
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan 14 Mart Tıp Bayramında Kırıkkale’de görev yapan sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Akdoğan, Irmak ve Bahşılı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, il merkezindeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek çiçek takdim etti. Başkan Akdoğan’a Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Okan Özsoy, İş yeri temsilcileri Fatih Yılmazer, Selami Doğan, Özgür Ulukan ve Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan Serhan Başer eşlik ettiler.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAK ETMEKTEDİR”
Sıcak ve samimi şekilde karşılanan Başkan Akdoğan ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamasında; “14 Mart Tıp Bayramımız bu sene de geçen sene olduğu gibi covid-19 korona virüs mücadelesi içerisinde geçti. Şüphesiz tüm dünyaya örnek gösterilebilecek bir özveri ile görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımız her türlü takdiri hak etmektedir.” dedi.

“TALEPLERİMİZDE ISRARLIYIZ”
Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında sağlık çalışanlarının daha verimli bir çalışma ortamına sahip olması için gerekli taleplerden ve çalışmalardan bahseden Akdoğan; “Sağlık çalışanları olarak görev sırası kendisine geldiği zaman asla sakınmayan camiamızın haklı beklentileri bulunmaktadır. Eşit ve adaletli bir döner sermaye sistemi, 3600 ek gösterge talebimiz, Sözleşmeli görev yapan tüm istihdam modellerinin tek çatı altında toplanarak 4/A kapsamına alınma talebimiz, ünvan ayrımı yapılmaksızın sağlık çalışanlarımızın özlük ve mali haklarının gözden geçirilerek iyileştirilmesi talebimiz önceliklerimiz ve ısrarlı taleplerimizdir. Bilinmelidir ki; Sahada türlü fedakarlıklar ile görevinin başında olan sağlık camiamızın aklını meşgul eden sorunlarının ortadan kaldırılması için çalışmalarımız ısrarlı taleplerimiz ve çözümü noktasındaki takibimiz devam edecektir.” dedi.

“14 MART TIP BAYRAMI TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA AFİYET GETİRSİN”
Korona virüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına rahmet, aileleri ve tüm sağlık camiasına da baş sağlığı dileyen Akdoğan, “Pandemi döneminde görevi dolayısıyla virüse maruz kalan sağlık çalışanlarımıza Rabbimiz ’den acil şifalar temenni ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramımızın tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık afiyet getirmesini dileriz. Sevgi ve saygılarımla” şeklinde görüşlerini ifade etti. 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18991

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171