KIRIKKALE
21°
02:20

İkindi'ye Kalan Süre

AK Parti, saha çalışmalarına yeninden start verdi

Pandemi sürecinde kapanma tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, normalleşme döneminin başlaması ile birlikte yeniden sahaya inerek çalışmalara başladı. Teşkilat faaliyetleri kapsamında yönetim kurulu üyeleri ile e


“2023 SEÇİMLERİNE KADAR SAHADAYIZ” 
Pandemi nedeniyle kapanma günlerinde saha faaliyetlerine ara veren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, normalleşme döneminin başlaması ile birlikte saha çalışmalarına yeniden başladı. Teşkilat üyeleri ile Menderes Caddesinde esnaf ziyareti yapan İl Başkanı Mustafa Kaplan, esnafların taleplerini dinledi.  Pandemi döneminde uygulanan kapanma nedeniyle saha çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını ifade eden Mustafa Kaplan, normalleşmenin başlaması ile birlikte saha çalışmalarına hız kazandırdıklarını dile getirdi. 2023 seçimleri için sahada olduklarını belirten Kaplan, ‘Seçimlere kadar sahada, vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda menderes caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik’ dedi. 

“İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI İÇİN ÇABA HARCIYORUZ”
Saha çalışmaları için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin talimatının olduğunun altını çizen Kaplan ‘AK Parti bugününe halkla iç içe olup, kaynaştığı, vatandaşın dertleriyle dertlendiği için geldi. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın talimatları ile yeniden gönül seferberliği başlattık. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını sorup, ihtiyaçların karşılanması için gerekli adımlar attık. İlerleyen günlerde sahada olmaya, esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve teşkilatımızın bütün kademeleriyle sahada vatandaşlarımızın talepleri ve şehrimizin ihtiyaçlarını dinliyor, bu ihtiyaçların karşılanması için çaba harcıyoruz” dedi. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91771

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171