KIRIKKALE
24°
05:38

İmsak'a Kalan Süre

AK Parti’li Can, Kabe fotoğrafının yere serilmesi tepki gösterdi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine tepki gösterdi. Can, “Kabe bizim kutsalımızdır. Hiç kimse Kabe'ye hakaret edemez, ettirmeyiz." dedi.


EYLEMİ GERÇEKELEŞTİRENLERDEN 2’SİNE HAPİS CEZASI
Kırıkkaleli siyasetçi Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanmış ve atama kararı öğrencilerin tepkisine neden olmuştu. Yaklaşık 1 aydır Boğaziçi Üniversitesi önünde eylemler devam ederken, 4 gün önce bir grup gösterici Kabe fotoğrafını yere sermişti. Kabe fotoğrafını yere seren 4 kişiden 2’si tutuklanmış diğer 2’si de ev hapsine çarptırılmıştı. 

“EYLEM YAPIYORSAN ADAM GİBİ YAP”
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise Kabe fotoğrafının yere serilmesine tepki gösterdi. Kabe’nin tüm Müslümanların ve insanlığın kutsalı olduğunu belirten Can, "Eylem, başka birinin temel hak ve hürriyetlerine halel getirmemek kaydıyla anayasal bir haktır. Sınırı budur. Kabe bizim kutsalımızdır. Bütün Müslümanların, insanlığın kutsalıdır. Hiç kimse Kabe'ye hakaret edemez, ettirmeyiz. Eylem yapıyorsan adam gibi yap. Bizim değerlerimize saygılı ol." dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93269

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171