KIRIKKALE
21°
00:58

Yatsı'ya Kalan Süre

AK Parti’de ‘Kadın Kolları Başkanlığı’ krizi

Mustafa Kaplan’ın AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olmasının ardından, Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök ile yıldızlarının barışmadığı ve ikili arasında anlaşmazlıklar yaşandığı iddia edilmişti. Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök, kendi yönetim kurulu üye


YÖNETİCİLERE ŞİKAYET EDİLDİ 
Mustafa Kaplan’ın AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olmasının ardından, Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök’ü görevden aldırmaya çalıştığı, hatta farklı isimlere Kadın Kolları Başkanlığı için teklif götürdüğü iddia edilmişti. Kaplan’ın başkanlığa atandığı günden bu yana ikili arasındaki devam eden gerginlik çokça konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise Nebahat Erkök, kendi yönetim kurulu üyeleri tarafından AK Parti Genel Merkez yöneticilerine şikayet edildi. 

“ERKÖK İLE KAPLAN ARASINDA UYUM YOK”
Yapılan şikayetin üzerine, AK Parti Kadın Kolları İç Anadolu Bölge Sorumlusu ve MKYK Üyesi Güler Yüksekdağ ve AK Parti Kadın Kolları İl Koordinatörü Sena Aktürk, Kırıkkale’ye geldi. Yüksekdağ ve Aktürk, İl Başkanı Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. AK Parti İl Binasına yapılan ziyarette, Erkök’ün eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinden bazılarının ‘Erkök’le uyum içerisinde olmadıklarını ve Erkök’le il başkanı arasında da uyum sorunu olduğunu’ genel merkez yöneticilerine ilettikleri iddia edildi. Yaşanan tüm bu olaylardan sonra genel merkezin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu uyandırdı.

Kaynak: Kırıkkale Kuşu
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37197

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171