KIRIKKALE
27°

Baloğlu’ndan Berat Kandili kutlaması

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baloğlu mesajında, “Berat Kandilinin dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.


“BARIŞ GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Yaptığı açıklamada, Berat Kandilinin tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Baloğlu; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) insanlık adına alemlerin Rabbiyle buluştuğu ve insanlığın kurtuluşu için çeşitli müjdelerle geri döndüğü Berat Kandil’ine erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Berat Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temenni ediyorum. Bu vesileyle, Müslüman Aleminin Berat Kandil’ini kutlar, bu mukaddes gecenin; milletimizin birlik ve beraberliğini arttırmasını, toplumsal bağımızı kuvvetlendirmesini, bütün dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13392

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171