KIRIKKALE
25°
04:45

Öğleye kalan Süre

Türk Yapı’nın satışa sunduğu imarlı arsaların yolları açıldı 

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Türk Yapı Emlak tarafından satışa sunulan 300 dönümlük imarlı arsalar için yol açma çalışması başladı. Yahşihan Belediyesi ekipleri tarafından bölgede altyapının oluşturulması amacıyla yol açma çalışmaları gerçekleştiriliy


15 KAT İMARLI ARSALAR 
Emlak sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türkyapı Emlak, Kırıkkale'de önemli bir yatırım imkanı sunuyor. Gelişim, imar ve ileriye yönelik yatırıma açık olan birbirinden değerli arsalar müşterilerini bekliyor. Türkiye'nin birçok ilinde önemli yatırım çalışmalarına imza atan Türkyapı Emlak, Kırıkkale'de birbirinden değerli ve 15 kat konut şeklinde imara açılmış 300 dönüm arazinin satışını halka sundu.

EKİPLER HUMMALI ÇALIŞMA SERGİLİYOR 
Bölgenin daha hızlı şeklide gelişmesi ve konut lokasyonunun oluşması amacıyla harekete geçen Yahşihan Belediyesi ekipleri çalışmalarına start verdi. Yahşihan Belediyesi ekipleri tarafından bölgede altyapının oluşturulması amacıyla yol açma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Gelişim, imar ve ileriye yönelik yatırıma açık olan birbirinden değerli arsalar müşterilerini bekliyor. 

BÜYÜK YATIRIM İMKANI 
Üniversite, eğitim-öğretim, sağlık tesisi, sosyal ve kültürel tesis, spor tesis, ticaret, akaryakıt ve servis, rekreasyon, gelişme konut ve camii alanı gibi birçok gelişime sahip olan ticari ve konuta açık imarlı arsalar lansman fiyatıyla satışa sunuluyor. Önümüzdeki süreçlerde devletin birçok yatırımına ev sahipliği yapacak olan bu bölgeler Adalet Bakanlığı tarafından cezaevlerinin yapılmasına da müsait bir konumda yer alıyor.

Haber: Tuğçe Özdemir

İlginizi Çekebilir

Dolar güne nasıl başladı?

İlginizi Çekebilir

Flight Simulator oyununda Kırıkkale yer aldı 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kaynak suyu aranıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67846

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171