°

Kırıkkale'de gıda işletmeleri mercek altında

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gıda işletmelerine yönelik denetimlerini sürdürmeye devam ediyor.


81 İLDE SIKI DENETİM
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ve Kırıkkale dahil 81 ilde eş zamanlı yapılan gıda denetimlerinin yoğunlaştırılması programı kapsamında 13.11.2023-24.11.2023 tarihleri aralığında pasta, börek, hamur ve sütlü tatlılar gibi her türlü pastacılık ürünleri üreten gıda işletmelerinin denetlenmesi programı başlatıldı.

EKİPLER TAM GAZ
Bu kapsamda Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yahşihan İlçe müdürlüğü teknik personeller denetimlerine hız kesmeden devam etmekte.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Yeni nesil su depoları köylerle buluştu!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bin yıllık el yazması İncil ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Öğretmenler odası buluşmaları devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47249

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171