KIRIKKALE
25°
07:23

Öğleye kalan Süre

İl Müftülüğü ’nün irşat programları sürüyor

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen 2022 yılı vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Kırıkkale'de ilçelere yönelik "2022 Yılı 2. Dönem İl İrşat Programı" düzenleniyor.


ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SEMİNER VERDİ
Kırıkkale İl Müftülüğü irşat kurulunca hazırlanan Özel İrşat Programı münasebetiyle Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar başkanlığında İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri ile İl ve  İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan vaizlerin katılımıyla Çelebi ve Karakeçili İlçelerinde çeşitli programlar icra edildi. Bu kapsamda, Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Çelebi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer verdi. Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı seminerde Müftü Yaşar, öğrencilere okumanın önemi, yaradılış gayesi, milli ve manevi değerler hakkında bilgiler verdi. Tüm ilçelerde "Gençlik Bağlamında" vaaz ve irşat hizmetlerinin icra edileceği belirtildi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

İl Müftülüğü ’nün irşat programları sürüyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler Filistin için dua etti

İlginizi Çekebilir

Kubbeler, sabah namazında Kur'an-ı Kerim sesiyle inledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25475

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171