KIRIKKALE
24°
00:50

Öğleye kalan Süre

İftiralara aldırış etmeden Kırıkkale için çalışıyoruz

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Cumhurbaşkanımız, Kırıkkalelilerin talebine ve sesine kulak vererek yeni bir istihdam kapısının önünü açtı” dedi.


MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK PAYLAŞIM YAPTI
Kırıkkale’de devam eden ROKETSAN yatırımıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjde verdi. Erdoğan, Kırıkkale’ye yapılan ROKETSAN yatırımı için devlet desteği sağlanacağını bildirdi. Resmi Gazete’de Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararla ilgili MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, paylaşım yaptı.

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Öztürk, “Milli Savunma Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde uzun süredir yürüttüğümüz çalışma ve görüşmeler neticesini verdi. Kırıkkale’de gerçekleştirilecek savunma sanayi tesislerine ilişkin yatırımlara proje bazlı destek verilmesine ilişkin karar Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı olarak Resmî Gazete’de yayımlandı. Biz laflara, iftiralara aldırış etmeden Kırıkkale’miz ve Kırıkkale’nin gençleri için çalışmaya devam ediyoruz hamd olsun” dedi.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Atatürk Anıtına Cumhuriyet çelenkleri sunuldu

İlginizi Çekebilir

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı 

İlginizi Çekebilir

112’ye asılsız çağrı oranı yüzde 72,04

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40883

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171