KIRIKKALE
25°
04:54

Öğleye kalan Süre

Öztürk; “Emperyalistler Türkiye’yi hiçbir zaman rahat bırakmayacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin dünyada söz sahibi olmasını istemeyen güçler tarafından planlı ve organize bir şekilde sürekli saldırılara maruz bırakıldığını belirten


“EN ÇOK DA NATO MÜTTEFİKLERİNİN TEHDİDİ ALTINDAYIZ”
Türkiye’nin NATO üyesi olmasına rağmen en çok NATO müttefikleri tarafından tehdit edilen bir ülke olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; “Jeo-stratejik konumu tartışmasız olan, ekonomik ve askeri açıdan güçlü bir Türkiye’nin, dünyanın düzeninde herkesin danışmak zorunda kaldığı, söz sahibi bir ülke olmasından korkuluyor” diye konuştu.

“MHP ÜLKENİN BELA PARATONERİDİR”
Türkiye’nin, ne zaman sorunlarından arınıp başını kaldırmaya çalışsa, mutlaka farklı köşelerden gelen yeni sorunlarla baş etmek zorunda bırakılmasına alışkın bir ülke olduğunu vurgulayan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisinin tam da bu zor zamanlarda Türkiye’nin üzerindeki belaları def etmek üzere stratejiler üreten bir siyasi parti olduğunu belirleterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin bela paratoneridir” şeklinde konuştu.

TÜM DERTLERİN ÇÖZÜMÜ: MİLLİYETÇİ, BAĞIMSIZ VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE
“Özellikle müttefik olduğunu iddia edip ülkemizi her açıdan zayıflatarak, teslim almaya çalışanları tanıyoruz, neyi hedeflediklerini biliyoruz,” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “Önümüzdeki yıllarda dünya genelinde beklenen gıda ve su problemlerinin kendini daha çok hissettirmesi, enerji savaşlarının ve siber savaşların artması, bununla birlikte küresel güçlerin özellikle bölgemizdeki farklı ‘çok kültürlü’ yapıları etkili bir biçimde kışkırtarak, birbirine kırdırma politikalarının panzehrinin ‘Milliyetçi, bağımsız ve güçlü bir Türkiye olduğunu hepimiz biliyoruz,” şeklinde konuştu.

“EMPERYALİSTLER, TÜRKİYE’Yİ, DOLAYISIYLA DA MHP’Yİ HİÇBİR ZAMAN RAHAT BIRAKMAYACAKLAR”
Başta ABD olmak üzere, tüm emperyalist ülkelerin Türkiye’yi, dolayısıyla da MHP’yi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklarını bildiklerini ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, açıklamalarına şöyle devam etti: “Artık ambargoların, tehditlerin sonucunda Türkiye’nin asli unsurlarına, genetik kodlarına döndüğü ve bu yüzden özellikle de savunma sanayiyle başlayıp hızla diğer sektörlere de yayılan, ‘kendi malzemem, kendi insan kaynağım ve kendi teknolojimle üretmeliyim’, anlayışının giderek güçlendiği bizzat ülkemizi tehdit edenler tarafından anlaşılmaya başlanmıştır.”

“HER ZAMANKİNDEN DAHA UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ”
“Tüm bu fitne güçlerinin taktikleri ve saldırı usulleri de değişmektedir. Bilinen ‘Gri Alanda’ ülkemize yönelik düşmanlıklarının yanı sıra, sosyal medya üzerinden, doğal felaketler üzerinden ve göçmenler üzerinden ülkemizi kargaşa ve içe dönük enerjimizi harcatacak programlara yöneldiler. ‘Önce Ülkem ve Milletim’ diyen Ülkücü-Milliyetçi Hareketin temsilcileri bizler, her zamankinden daha fazla uyanık olmak zorundayız. Kişisel hırs ve beklentilerimiz asla davamızın hedeflerinin önüne geçmemelidir. Diğer partilerin yaşadıkları ve özellikle de insani yozlaşmaya sebep olan, ülkücüye yakışmayan gayri ahlaki, gayri milli davranışlardan kendimizi mutlaka korumalıyız.”

“LİDERİMİZİN POLİTİKALARINI BIKMADAN, USANMADAN ANLATMALIYIZ”
“Kenetlenmek, başarının takım çalışmasıyla geleceğine inanmak ve liderimizin feraseti, bilgeliği ve devlet adamlığını göz önünde bulundurarak, Türk Milletinin kalbine girmeye çalışmalıyız. Belki, her sorununu çözemeyiz ama onları dinlemek, beklentilerini genel merkezimize aktararak farkındalık yaratabiliriz. Türkiye içerisindeki işbirlikçilerin kirli bilgilerle insanlarımızı devlet yönetimine kışkırtmalarına karşı, Liderimizin politikalarını bıkmadan, usanmadan, her yerde anlatmalıyız.”

“NE AMERİKA, NE RUSYA NE ÇİN; HER ŞEY TÜRK’E GÖRE, TÜRKLÜK İÇİN!”
Bu azim, gayret ve disiplinle çalışılması halinde, Ülkücü Hareketin eskiden beri kullanageldiği bir sloganın gerçekten hayat bulacağını belirten MHP’li Öztürk sözlerini şöyle tamamladı: “Ne Amerika, Ne Rusya Ne Çin; Her şey Türk’e göre, Türklük için! Biz Ülkücü- Milliyetçi Hareketin temsilcileri olarak başaracağımıza kalpten inanıyoruz. Takdir edecek Yüce Mevla’dır.”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84884

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171