KIRIKKALE
21°
01:6

Akşam'a Kalan Süre

Muhtar Adayı Kavlak, arı gibi çalışıyor.

Aralık ayında Gürler Mahallesi Muhtarı Ruhi Yeşilyurt’un hayatını kaybetmesi nedeniyle mahallede yeniden muhtarlık seçimine gidiliyor. Geçtiğimiz yerel seçimlerde aday olan ve ufak bir farkla seçimi kaybeden Kemal Kavlak, yaklaşık 6 aydır seçim hazırlıkla


“HİZMET BİZDEN TAKDİR SİZDEN”
Gürler Mahallesi Muhtarı Ruhi Yeşilyurt, Aralık ayında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Aradan geçen 6 aylık süre boyunca muhtarlık koltuğu boş kaldı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde aday olan ve ufak bir farkla seçimi kaybeden Kemal Kavlak, yeniden yapılacak olan seçimler için çalışmalara başladı. Gürler Mahallesi’nde çevre düzeni ve temizliği için çalışmalar başlatan Kavlak, vatandaş ve esnafla da sohbet etti. İşçilerle de bir araya gelerek çalışmalara yardım eden Kavlak, “Mahallemizin çevre düzeni ve temizliği için çalışmamış başlamıştır. Hizmet bizden takdir sizden.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85685

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171