KIRIKKALE
27°
01:42

Öğleye kalan Süre

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların ani sel ve su baskınına karşı hazırlıklı olması gerektiği belirtildi.


SU BASKININA DİKKAT!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, gece saatlerinde Kırıkkale’de kuvvetli yağışın etkili olacağını belirtti. Ani sel ve su baskınlarına karşı uyarılarda da bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Çankırı, Kırıkkale, Bolu, Düzce, Karabük çevreleri ile Zonguldak, Bartın'ın iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"
 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31365

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171