KIRIKKALE
21°
04:28

Öğleye kalan Süre

Mahalle Konaklarında “Kişisel Gelişim Eğitimi”

Kırıkkale Belediyesi yapımını tamamlayarak hizmete sunduğu Mahalle Konaklarında, kadınlara yönelik ücretsiz kişisel gelişim eğitimi veriyor.


FARKINDALIK OLUŞTURULMASI AMAÇLANIYOR
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın büyük önem verdiği Mahalle Konakları bir birinden farklı çalışmaya ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kırıkkale İl Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen kurslarda hem meslek edinen hem de aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen kadınlara yönelik, kişisel gelişim eğitimi verildi. Eğitimle, kişisel gelişime ve Kitap Okumaya yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

EĞİTİMCİ YAZAR KADER AYAN’IN KALEME ALDIĞI “YA SEN”
Proje kapsamında Mahalle Konaklarında ki kadınlara, Kırıkkaleli eğitimci yazar Kader Ayan’ın kaleme aldığı ‘Ya Sen’ isimli kitabın dağıtımı yapıldı. Pandemi kurallarına uygun olacak şekilde yazar ve okuyucuların bir araya geldiği projede konuşan Kader Ayan, “Amacımız semt sakini kadınlara yol arkadaşı olmak ve onların kişisel gelişim ve eğitim konusunda ihtiyaç duydukları desteği sunabilmek” ifadesini kullandı.

KENDİLERİNİ GÜÇLÜ HİSSETMELİLER
Eğitimci Yazar Kader Ayan, eğitimler sayesinde kadınların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek “Mahalle Konaklarımızda çeşitli dallarda kurs gören kadınlarımıza yönelik düzenlenen kişisel eğitimler ile sosyal hayatta ve iş yaşamlarında kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise “Kursiyerimiz farklı alanda hem meslek öğreniyor, el becerilerini geliştiriyor. Bunun yanı sıra kadınlarımızın kişisel gelişimlerine de önem veriyoruz, bu kapsamda mahalle konaklarımızda bir dizi kişisel eğitim semineri düzenliyoruz” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78111

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171