KIRIKKALE
21°

KÜ tanıtım günleri başladı

Kırıkkale Üniversitesi tanıtım günleri başladı. Öğrenciler, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’na kurulan standa gelerek, bölümler ve üniversite hakkında bilgi aldı. 2 Ağustos 2021 tarihinde başlayan tanıtımın 6 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi.


2-6 AĞUSTOS TARİHLERİNDE DEVAM EDECEK
Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite hayali kuran gençler, elde ettikleri puana göre okul ve bölüm arayışı içerisine girdi. Kırıkkale Üniversitesi ise tercihlerin başlamasına sayılı günler kala tanıtım etkinliğini başlattı. Cumhuriyet Meydanı’na kurulan standa öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Kırıkkale Üniversitesi’ni tercih etmek isteyenlerin 2-6 Ağustos tarihleri arasında standı ziyaret ederek üniversite ve bölümler hakkında bilgi edinebilecekleri belirtildi. 

“ÜNİVERSİTEMİZ VE BÖLÜMLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRLER”
Yapılan tanıtım ile ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ersan Arslan; “Üniversitemizi tercih etmek isteyen tüm öğrenciler, 2-6 Ağustos tarihleri arasında, Cumhuriyet Meydanı’na kurduğumuz standa giderek, üniversitemiz ve bölümlerimiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15429

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171