KIRIKKALE
26°
02:3

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkaleli Uzman Çavuş intihar etti

Kırıkkale’nin Delice ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Furkan Karabal, görevli olarak gittiği Şırnak’ta şahsi tabancası ile intihar etti.


Tekirdağ 8’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevli iken, Şırnak Gülyazı 6'ncı Komando Tugay Komutanlığı emrinde geçici görevde bulunan P.Uzm.Çvş. Furkan Karabal, bugün saat 16.40 sıralarında odasında ölü bulundu.

Yapılan inceleme sonucunda Karabal’ın kendi şahsi tabancası ile intihar ettiği anlaşıldı. Karabal’ın cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından Kırıkkale’ye gönderileceği öğrenildi. Hayatını kaybeden Karabal’ın acı haberi, Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi’nde ikamet eden ailesine Kırıkkale Garnizon Komutanlığı tarafından haber verildi.

Karabal’ın cenazesinin yarın Kırıkkale’de öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65567

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171