KIRIKKALE
24°
06:32

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de kaybolan yaşlı adam 8 saatte bulundu

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde kaybolan 84 yaşındaki adam, 8 saat arama çalışmalarının ardından 5 kilometre uzaklıktaki yol kenarında bulundu.


KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karahacılı köyünde ikamet eden alzheimer hastası M.K. (84), evden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Kendisinden bir daha haber alınamayan M.K.’nın (84) bulunabilmesi için bölgede önleyici kolluk faaliyeti icra eden tüm jandarma devrileri arama faaliyetlerini sürdürdü. Duyarlı bir vatandaş, 112 Acil Çağrı Merkezine Köprü köy bölgesinde yaşlı bir şahsın dolaştığını bildirdi. Bölgeye intikal eden jandarma ekipleri, alzheimer hastası yaşlı adamı 8 saat aradan sonra 5 kilometre uzaklıktaki Keskin ilçesine bağlı Köprü köy yakınlarında buldu. Alzheimer hastası M.K., jandarma devriyesi tarafından bir süre dinlendirilip, ihtiyaçları giderildikten sonra olay yerine çağrılan oğluna teslim edildi.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60201

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171