KIRIKKALE
24°
04:1

İmsak'a Kalan Süre

Kılıçdaroğlu Kırıkkale’de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Kırıkkale’ye geldi. Kılıçdaroğlu’nun gün içerisinde bir dizi ziyarette bulunacağı bildirildi.


ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞACAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı 24 ilde oylarını artırmak için çalışmalara başladı. Oyların düşük olduğu illeri tek tek gezerek burada esnaf ve vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, bugün ise Kırıkkale’ye geldi. Kırıkkale’nin de içinde bulunduğu 24 ile daha önce milletvekillerini yollayan ve bu iller hakkında bir rapor hazırlatan Kılıçdaroğlu, esnafa ve vatandaşlara neden CHP’ye oy vermediklerini sormayı planlıyor. 

PROGRAM KAPSAMINDA 24 İL ZİYARET EDİLECEK
İlk olarak Aksaray ziyareti ile programa başlayan ve toplamda 24 ili ziyaret edecek olan ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller şöyle; Aksaray, Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak, Yozgat. 
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41298

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171