KIRIKKALE
21°
02:7

İmsak'a Kalan Süre

Kılıç’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

AK Parti Siyasi Hukuk İşler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç’ın kardeşi Mehmet Kılıç geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Kılıç sevenlerinin duaları işliğinde memleketi Balışeyh’e bağlı Mehmetbeyobasında toprağa verildi.


KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Kırıkkale’nin sevilen simalarından Yeşilkaya Su İşletme Ortağı, AK Parti Siyasi Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç’ın kardeşi Mehmet Kılıç (57) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Önceki gün rahatsızlanarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine giden Kılıç, geçirdiği kalp krizi nedeniyle fenalaştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet Kılıç, sevenlerini yasa boğdu.

GÖZYAŞILARI İLE EBEDİYETE UĞURLANDI
 Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Kılıç ikindi namazına müteakip Kırıkkale Merkez Nur Camisinde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Balışeyh İlçesi Beyobası köyünde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Kılıç'ın cenaze törenine siyaset ve bürokrasiden  çok sayıda isim ile birlikte sevenleri katıldı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12499

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171