KIRIKKALE
21°
02:39

İkindi'ye Kalan Süre

Kavurucu sıcaklar kapıda!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü, son hava durumu raporunda Kırıkkale için aşırı sıcak hava uyarısında bulundu. Hava tahmin raporlarına göre Kırıkkale’de hava sıcaklığının 38 dereceye kadar çıkacağı belirtildi.


KIRIKKALE KAVRULACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir süredir mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren yükselişe geçeceğini belirtti. Meteorolojinin yaptığı hava tahminlerine göre,  Kırıkkale’de etkili olacak olan sıcak havanın bugün itibariyle kendini hissettireceği ve önümüzdeki hafta boyunca etkili olacağı belirtildi. 

METEOROLOJİ UYARDI
Kırıkkale ve ilçelerinde hava sıcaklığının 38 dereceye kadar çıkabileceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü; “Sıcak hava dalgası nedeniyle, 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.” açıklamasında bulundu.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93576

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171