KIRIKKALE
28°
01:26

İkindi'ye Kalan Süre

Doğan’dan Güngör’e hayırlı olsun ziyareti

Olimpiyat Eğitim Kurumu kurucularından Matematik Öğretmeni Berat Doğan, Kırıkkale Türk Telekom Müdürlüğü görevine atanan Yasin Güngör’ü makamında ziyaret etti. Doğan, göreve yeni atanan Güngör’e özel indirim taahhütnamesi hediye etti.


TÜRK TELEKOM PERSONELİNE YÜZDE 15 İNDİRİM
Olimpiyat Eğitim Kurumu kurucularından Matematik Öğretmeni Berat Doğan, Kırıkkale Türk Telekom Müdürlüğü görevine atanan Yasin Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Güngör’ü makamında ziyaret eden Doğan, Güngör’e başarı dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Berat Doğan, “Online eğitim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı Türk Telekom personel ve çalışanlarına kursumuz adına teşekkür ediyoruz. Salgın döneminde eğitimin aksamaması konusunda internet büyük bir önem kazandı. İnternet ve alt yapı çalışmalarında fedakârca hizmet eden Türk Telekom personel ve çalışanlarına, 2021-202 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtlarında yüzde 15 indirim uygulanacaktır.” dedi.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51200

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171