KIRIKKALE
24°
02:8

İkindi'ye Kalan Süre

Başkan Türkyılmaz'dan Yahşihanspor'a ziyaret

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2020-2021 sezonu antrenmanlarını Fikret Karabudak Stadı'nda sürdüren Yahşihanspor'un teknik heyeti ve futbolcularıyla buluştu.


Yahşihanspor Kulüp Başkanı Ömer Çetin ve takım yöneticilerinin karşıladığı Türkyılmaz, antrenman yapan futbolcular ile sohbet etti. Yahşihanspor’un her zaman yanında olduğunu belirten Türkyılmaz, "Takım bizim takımımız. İyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

"İLK DEPLASMANIN TÜM GİDERLERİ BENDEN"
Başkan Türkyılmaz daha sonra kulübü gezerek yöneticilerle görüştü. Türkyılmaz, "Takımımıza Yahşihanlı futbolculardan da alarak, gençliğe örnek olalım. Herkes iyi top oynayamaz ama iyi oynayanların yanında bir rol model olur. Gençlerimiz iyi futbol oynayanları görürse biz de Yahşihanspor’un gençlere ön ayak olma konusunda yardımcı oluruz diye düşünüyorum. İnşallah ilk deplasmanın tüm giderleri benden olacak. Ben de sizlerle gelirim ve en kaliteli şekilde sizleri misafir ederiz. Kulüp başkanımız Ömer Çetin ve teknik direktörümüz Nihat Baran liderliğinde tüm futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10917

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171