KIRIKKALE
24°
06:19

Öğleye kalan Süre

Aşı olmayana PCR testi zorunlu tutulacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası, koronavirüs aşı olmayan vatandaşlara PCR testi zorunluluğu getirileceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı olmayan öğrenci ve öğretmenlerin haftada 2 kez PCR testi yaptıraca


OTOBÜS VE UÇAKLARDA PCR TESTİ İSTENECEK
Dün düzenlenen kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı olmayan vatandaşlara PCR testi zorunluluğu getirileceğini belirtti. Yapılan açıklamada, aşı olmayan öğrenci ve öğretmenlerin haftada 2 kez PCR testine tabi tutulacağı ayrıca, uçak, otobüs, sinema, tiyatro gibi toplu alanlarda PCR testi isteneceği belirtildi. 

PCR TESTİ PARALI MI OLACAK?
Aşı olmayan vatandaşlardan PCR testi istenmesi ile birlikte, “PCR testleri ücretli mi olacak?” soruları akıllara geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca merak edilen bu soruya yanıt verdi. Bakan Koca, yüz yüze eğitim kapsamında zorunlu olarak istenecek PCR testlerinin ücretsiz olacağı bildirdi.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62931

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171