KIRIKKALE
21°
01:12

Yatsı'ya Kalan Süre

Apaydın, yeniden Baro Başkanı seçildi

Kırıkkale Baro Başkanlığında 17’nci Olağan Genel Kongre gerçekleştirildi. Kongrede yapılan başkanlık seçiminde, mevcut başkan Talat Apaydın, güven tazeledi.


APAYDIN YENİDEN BAŞKAN
Kırıkkale Baro Başkanlığı 17’nci Olağan Genel Kongresi gerçekleşti. Kongreye tek liste olarak giren mevcut başkan Av. Talat Apaydın, yeniden başkanlık görevine seçildi. Ayrıca Divan Kurulu Başkanlığına Osman Sebahattin Kılıçer, üyeliklere ise Nisa Damla Kılıç, Ali Yörük ve Ali Kemal Bedir seçildi.

“BARO EVİ YAPACAĞIZ”
Kongre sonrası konuşma yapan Baro Başkanı Talat Apaydın, “17’nci olağan genel kurulumuz baromuza hayırlı olsun. Yeniden baromuzu temsil için başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz. Geçtiğimiz dönem taahhüt ettiğimiz ve söz verdiğimiz birçok şeyi yapmaya çalıştık. Bu dönem öncelikli hedefimiz baromuza bir baro evi kazandırmayı düşünüyoruz. Diğer çalışmalarımızı da aynı şekilde sürdürmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48912

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171