KIRIKKALE
22°
00:53

Akşam'a Kalan Süre

4 yaşındaki Ayda bebek 91 saat sonra sağ olarak kurtarıldı

İzmir depreminin ardından geçen 91 saat sonunda, enkaz altından 4 yaşındaki Ayda bebek sağ olarak çıkarıldı.


TÜM TÜRKİYE SEFERBER OLDU
İzmir depreminin 5’nci gününde mucizeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depremde onlarca bina yıkılmış ve o sırada depreme içeride yakalanan vatandaşlar enkaz altında kalmıştı. Yaşanan felaket üzerine tüm Türkiye seferber oldu. 5 gündür aralıksız olarak devam eden arama kurtarma çalışmalarında, enkaz altından birçok kişi canlı olarak çıkarıldı. 

AYDA BEBEK 5’NCİ GÜNDE ÇIKARILDI
Dün sabah saatlerinde Elif bebeğin enkaz altından çıkarılması umutları yeşertmişti. Bugün ise tüm Türkiye biz mucizevi kurtuluşa daha şahit oldu. 91 saat boyunca enkaz altında kalan 4 yaşındaki Ayda bebek, AFAD ve UMKE ekiplerinin yoğun çabası ile bulunduğu yerden sağ salim çıkarıldı. 

YAŞAM ÜÇGENİ İÇERİSİNDE KALDI
Diyarbakır AFAD ekipleri tarafından, Rızabey Apartmanın enkazından çıkarılan Ayda bebeğin kirişlerin üst üste binmesi sonucu oluşan hayat üçgeninde kaldığı ve bu nedenle 5 gün boyunca dayanabildiği belirtildi. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97851

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171