KIRIKKALE
25°
01:11

Akşam'a Kalan Süre

Başar Özdemir’den Bozkır'a Methiye

Kırıkkale’nin sevilen şairleri arasında yer alan Başar Özdemir, kendisinin kaleme aldığı Bozkır’a Methiye şiirini seslendirdi. Video klip eşliğinde Kızılırmak kenarında şiirini seslendiren Özdemir’in videosu kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından b


BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN BEĞENİ TOPLADI 
Bugüne kadar yazdığı şiirleri ve yazılarıyla dikkatleri üzerine çeken Kırıkkale’nin yetiştirdiği, şiirleriyle ve kişiliğiyle takdir toplayan Gazetekale.com yazarı/şair Başar Özdemir, Bozkır’a Methiye isminde kaleme aldığı şiirini seslendirdi. Video klip eşliğinde Kızılırmak kenarında şiirini seslendiren Özdemir’in videosu kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğeni topladı. Özdemir, “Alın teri ve emek kokan bu bozkır topraklarına bu şiirimi armağan etmek istedim. Video klip çekimlerinde büyük emeği olan Gazetekale ailesine sonsuz teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki süreçlerde daha nice güzel şiirler ve video kliplerde buluşmak üzere” dedi.

YAHŞİ MEDYA'DAN KLİP ÇEKİMİ 
Video klibin yapımı Yahşi Medya tarafından üstlenildi. Yapım ve yönetmenliğini ise Kadir yahşi yaparken, şiirin sözlerini Başar Özdemir seslendirdi. Çekimle ilgili her detayın ve senaryonun Yahşi Medya tarafından ayarlandığı vide klibin kurgu-montajı ise Süleyman Ok tarafından yapıldı. Ayrıca klipte yer alan ve sosyal medyada paylaşın fotoğraf görselleri ise Ahmet Gökdemir tarafından çekildi. 

Gazetekale Haber Merkezi 

İlginizi Çekebilir

DP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı istifa etti

İlginizi Çekebilir

Çorabının içinde sakladığı uyuşturucuyu jandarma buldu

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan, emeklilerin taleplerini iletti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14199

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171