KIRIKKALE
24°
02:9

İkindi'ye Kalan Süre

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön görüşmeleri kapsamında Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Akyön, Kırıkkale Ak Parti İl Başkanlığını yönetimi ve partili vatandaşlarla sohbet etti, istişarede bulundu. Ayrıca Akyön, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşine az rastlanır feraseti ve öncülüğünde ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri doğrultusunda ülkemizin, şehrimizin, vatandaşlarımızın geleceği için her konumda, her görevde durmadan çalışmalıyız. Dünya yeniden şekilleniyor ve şükür ki bütün dünyanın gıpta ile baktığı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bir liderimiz var. ‘Türkiye Yüzyılı’ dünyada ülkemizin bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak. Bizler de Kırıkkale’de aynı düsturla şehrimizi herkesin örnek göstereceği bir yer haline getireceğiz inşallah.” dedi.

HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
Partili kardeşleriyle güzel ve yararlı bir sohbet gerçekleştirdiğini belirten Akyön, Kırıkkale büyük ve kalıcı işlere imza atacaklarını bunu tüm Ak Parti camiasıyla birlikte hayata geçireceklerini ifade etti. Akyön son olarak “Reisimizin işaret ettiği gibi ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.’ Bu halka hizmet etmek boynumuzun borcudur. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ile birlikte teşkilat bütünlüğü içinde kucaklayan ve gönüllerde olan bir gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Hareketsiz yaşam, ölüm riskini yüzde 20 ila 30 artırıyor

İlginizi Çekebilir

Buğday ve arpada verimli hasat 

İlginizi Çekebilir

Botunuzu, montunuzu çıkartın! Kış geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28801

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171