°

Sulakyurt’ta öğrencilerden Filistin duyarlılığı


SORUMLULUK BİLİNCİ ARTIRILIYOR

Toplanan yardımlar, okul yetkilileri tarafından Kırıkkale İHH temsilcilerine teslim edildi. Etkinlikte, İHH Kırıkkale yetkilileri, Gazze’de yaşanan insanî kriz ve zorluklar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Öğrencilere, bölgedeki durumun ciddiyeti anlatılırken, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi vurgulandı. Etkinlik kapsamında ayrıca okul bünyesinde yürütülen “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincinin artırılması hedeflendi.

PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Katılımcılara günün anısına çeşitli hediyeler takdim edilirken, etkinliğe destek veren tüm paydaşlara teşekkür edildi. Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, etkinliğe katılarak öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Ayrıca, İHH Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Genç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin gösterdiği duyarlılığın önemine değindi.

TOPLUMSAL DUYARLILIK ARTIYOR

Sulakyurt Cumhuriyet İlkokulu ve Şehit Kerim Arslan Ortaokulu yetkilileri, böyle anlamlı etkinliklerle öğrencilerin empati, yardımlaşma ve sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti. Etkinlik, öğrencilerin toplumsal duyarlılıklarını artırırken, yardımlaşmanın önemine dikkat çekti ve ilçede örnek bir sosyal sorumluluk çalışması olarak kayıtlara geçti.

İlginizi Çekebilir

Efsane taraftar Erdal Aydın, hastanede tedaviye alındı

İlginizi Çekebilir

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan oto alım-satım sınavı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kahve severler üzülecek!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19869

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171