°

Kırıkkale ve Sulakyurt’u derinden üzen ölüm!

Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinde Belediye Meclis Üyesi Ali Osman Gedik’in oğlu Orhan Gedik, hayatını kaybetti. Merhum Gedik, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü.


DUALARLA UĞURLANACAK

Sulakyurt Belediye Meclis Üyesi Ali Osman Gedik’in oğlu Orhan Gedik, hayatını kaybetti. Merhum Gedik, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü. Merhum Gedik, ikindi namazına müteakip Sulakyurt Merkez Camii’nden kılınacak olan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verilecek.

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “Ah ölümlü dünya! Üzüldüm genç yaşta bir değerli memleket evladını kaybettik. Zamanı gelince yaşa başa bakmıyor. Genç yaşta vefat edem kardeşime rahmet dualarımla…Mekanı cennet olsun inşallah. Belediye Meclis üyemiz Ali Osman Gedik abime ve aileye başsağlığı dileklerimle” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ramazan bereketi meydanda yaşanıyor

İlginizi Çekebilir

Siyer-i Nebi müzesine Haydar Akyön'den örnek çalışma

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “Çiftçilerimizin her zaman yanındayız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90332

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171