°

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın acı günü 

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın amcası Zekeriya Can vefat etti. Ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen Can, kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi.


SABIR TEMENNİSİNDE BULUNDULAR 
AK Parti’nin en uzun süredir Kırıkkale’de milletvekilliği görevinde bulunan ve sonrasında Adalet Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Ramazan Can’ın amcası Zekeriya Can vefat etti. Merhum Can, Aşağımahmutlar Mahallesinde kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi. Merhum Can’ın cenaze törenine bürokrat, iş dünyası, siyaset ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden çok sayıda katılım oldu. Cenazeye katılanlar Can ve ailesine sabır temennisinde bulundular. 

Haber: Abdulsamet Yıldırım (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de ilk olan tesis Kırıkkale’ye kuruluyor 

İlginizi Çekebilir

Üniversite ve OSB arasına bağımsız elektrik hattı kurulacak 

İlginizi Çekebilir

Akyön, saha çalışmalarını sürdürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55796

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171